Η εταιρεία

Ήταν το 1998 όταν αγόρασα τον πρώτο μου laser εκτυπωτή. Η συχνή χρήση του εκτυπωτή αυτού με έκανε να διαπιστώσω το ακριβό , ίσως ασύμφορο , κόστος αντικατάστασης των γνήσιων toner.

Έτσι ξύπνησε μια περιέργεια για τη δυνατότητα να ξαναγεμίσω την ήδη  χρησιμοποιημένη κασέτα.

Η αλήθεια είναι πως πειραματίστηκα αρκετά και εκεί επάνω ανακάλυψα μια έλξη για αυτό το αντικείμενο, για αυτό το χώρο των μελανιών!

Άμεση προσφορά:
Γράψτε το μοντέλο του εκτυπωτή ή του toner και θα σας στείλουμε προσφορά
για Toner ή Μελανάκια χωρίς καμιά δέσμευσή σας.

Toner

Μελανάκια

Μελάνι σε φιάλες

Η συνέχεια ήταν μια συναρπαστική εξερεύνηση από έκθεση σε έκθεση στον τομέα αυτό στην Ευρώπη και όχι μόνο! Ένας καινούργιος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου και με μάγεψε! Το μελάνι έγινε πάθος και τα μυστικά της δουλειάς αυτής ένα νέο πεδίο εξερεύνησης. 

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μελανιού και αφού πέρασα πολλές ώρες με τα κατσαβίδια μου στο εργαστήριο μου, είμαι σε θέση να προσφέρω άψογο έργο στην αναγόμωση και ανακατασκευή laser toner και μελανιών inkjet με χρήση κατάλληλων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών.  

Σήμερα με έντονη την οικολογική συνείδηση, με σεβασμό στην επιβράδυνση των φυσιολογικών ρυθμών της οικονομικής δραστηριότητας και την επιτάχυνση των ρυθμών της  ζωής μας, η αναζήτηση συνεχίζεται με εισαγωγές συμβατών υλικών.

Μπορώ λοιπόν μετά από πολύ έρευνα,  να σας προσφέρω και την εναλλακτική πρόταση του καινούριου συμβατού μελανιού.

Η επιλογή είναι δική σας και εγώ παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Σοφία Σταυροπούλου
Υπεύθυνη καταστήματος